070869149

eurositex.mk@gmail.com

Струмица

Пон - Петок 09.00 - 17.00

Сабота - недела слободен ден

Зошто да не изберете?


Ние сме посветени на потребите на клиентите

EuroCitex е чешко-германска компанија со производствени капацитети во Чешка, Германија и Бугарија. Постојано имаме достапни производи на залиха, а ние исто така нудиме брза изработка на голем број на екрани и мрежи.

Еуро Ситекс БГ - бърза изработка на голяма гама сита и мрежи Еуро Ситекс БГ - бърза изработка на голяма гама сита и мрежи

ПРОИЗВОДИ

Специализирана изработка на Комарни мрежи

Индустриски сита

КЪМ ПРОДУКТА
Специализирана изработка на Комарни мрежи

Перфорирани и сечени лимови

КЪМ ПРОДУКТА
Специализирана изработка на Комарни мрежи

Ситомрежи

КЪМ ПРОДУКТА
Специализирана изработка на Комарни мрежи

Подни решетки, газишта и скали

КЪМ ПРОДУКТА
Специализирана изработка на Комарни мрежи

Транспортни ленти

КЪМ ПРОДУКТА
Специализирана изработка на Комарни мрежи

Филтри и филтрирачки мрежи

КЪМ ПРОДУКТА
Специализирана изработка на Комарни мрежи

Каси и кошници

КЪМ ПРОДУКТА
Специализирана изработка на Комарни мрежи

Ламелни сита и филтри

КЪМ ПРОДУКТА
Специализирана изработка на Комарни мрежи

СПЕЦИЈАЛНА ПЕРФОРАЦИЈА КОНИДУР

КЪМ ПРОДУКТА
Специализирана изработка на Комарни мрежи

ЕЛЕКТРОЗАВАРЕНИ МРЕЖИ И РЕШЕТКИ

КЪМ ПРОДУКТА
Специализирана изработка на Комарни мрежи

РЕНОВИРАЊЕ НА ВРАМЕНИ СИТА

КЪМ ПРОДУКТА
Специализирана изработка на Комарни мрежи

МРЕЖИ ПРОТИВ КОМАРЦИ

КЪМ ПРОДУКТА

Партнери

Производство на перфорирана ламарина
Производство на перфорирана ламарина
Производство на перфорирана ламарина
Производство на перфорирана ламарина
Производство на перфорирана ламарина
Производство на перфорирана ламарина
Производство на перфорирана ламарина
Производство на перфорирана ламарина
Производство на перфорирана ламарина
Производство на перфорирана ламарина
Производство на перфорирана ламарина
Производство на перфорирана ламарина