ЕЛЕКТРОЗАВАРЕНИ МРЕЖИ И РЕШЕТКИ

Овој вид мрежа има широк спектар на апликации,

- Прехранбена индустрија

- Хемиска индустрија

- Земјоделска индустрија

- Механичка индустрија

- Архитектура

Овие мрежи се направени исклучиво за екраните според барање на клиентот, т.е. со калибрирани отвори. Материјалите од кои се изработени се претежно обичен челик или AISI 304, AISI316.

Електричните заварени мрежи можат да се направат строго според барањата на корисниците, т.е. тркалезни детали, ромбоидни детали, правоаголни итн.

Максимални димензии: 2000x3000 mm

Дупка од 15,0 мм до 200,0 мм

Материјал (жица) од Ø 2,0 mm до Ø 10,0 mm

 

           

Каси и кошници