МРЕЖИ ПРОТИВ КОМАРЦИ

Мрежи за инсекти

Мрежи за инсекти Сигурно средство за да се решат засекогаш проблемите со вознемирувачките инсекти се модерните мрежи на инсекти или таканаречените мрежни комарци. Тие честопати се запоставени детали на прозорецот, но тоа ви го обезбедува вашиот душевен мир во летните месеци. Монтирани на прозорци или врати, со добар естетски изглед, тие обезбедуваат квалитетна заштита од инсекти околу часовникот.

 

  Ширина на ролна  

  Должина  

  Материјал  

  800 мм 

  30 м

  Fiberglass

  1000 мм

  30 м

  Fiberglass

  1200 мм

  30 м

  Fiberglass

  1400 мм

  30 м

  Fiberglass

  1500 мм

  30 м

  Fiberglass

  1600 мм

  30 м

  Fiberglass

 

 

Каси и кошници